Hireola hesabını ve verilerini silme
Hesabını ve tüm verini istediğin an, ücretsiz olarak silebilirsin.
Uygulamadan silmek (en hızlı yol)
Kayıtlı hesap:
- Hireola'yı aç, alttaki Ayarlar sekmesine geç.
- Hesabımı sil'e dokun.
- Onaylamak için şifreni gir ve Hesabımı sil'e dokun.
Misafir hesap: Ayarlar → Misafir oturumunu kapat. Misafir hesap ve tüm verisi hemen silinir.
Uygulamaya erişemiyorsan
Uygulamada kayıtlı e-posta adresinden destek@jacoboss.com adresine "Hireola hesap silme" konulu bir e-posta gönder. Hesabın sana ait olduğunu doğruladıktan sonra en geç 30 gün içinde silinir ve sana haber verilir.
Neler silinir?
- Hesap bilgilerin: e-posta, görünen ad, şifre özeti, dil tercihi
- Tüm kayıtların: şirketler, başvurular, aşamalar, görüştüğün kişiler, notlar, puanlar, sorular ve cevaplar, etiketler, maaş ve teklif bilgileri, özel aşama türlerin
- Tüm oturumların; diğer cihazlardaki oturumlar da kapanır
Neler, ne kadar süre kalır?
- Silme işlemi canlı veritabanında hemen yapılır.
- Günlük yedeklerde verin en fazla 30 gün daha kalabilir; bu süre sonunda yedeklerden de kendiliğinden silinir. Yedekler yalnızca veri kaybı durumunda geri dönmek için kullanılır.
- Bize e-postayla yazdıysan, bu yazışma talep sonuçlandıktan sonra en fazla 1 yıl saklanır.
Hesabı silmeden bazı verileri silmek
Tek tek kayıtları (bir başvuru, aşama, soru, kişi ya da teklif) uygulamanın içinden düzenleyip silebilirsin. Silinen kayıtlar da yedeklerden en fazla 30 gün içinde kalkar. Silmeden önce verini almak istersen Ayarlar → Verilerimi dışa aktar'ı kullan.